Raadplegingen

Huisartsenpraktijk Linden

Gemeentestraat  33   3210  Linden    016/25.17.42

Dr. DOMS H.

Dr. VAN BUCHEM

Dr. WISSELS J.

Dr. VAN ADORP

Dr. KINYENTAMA T.

  =         consultatie

VM

NM

A

VM

NM

A

VM

NM

A

VM

NM

A

VM

NM

A

MAANDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

DINSDAG

Op zaterdag is er een beurtrol en doet slechts  één arts  raadpleging. Dringende huisbezoeken kunnen we daarom niet zelf uitvoeren en zullen doorverwezen worden naar de wachtdienst. Om op consultatie te komen , bel je dan  best tussen 7h30 en 10h30 of maak online een afspraak.  Nadien zal doorverwezen worden naar de wachtdienst. Op zaterdag zijn we verplicht om weekendtarief te rekenen zoals op de wachtpost.


VM = voormiddag             NM = namiddag      A = avond         

Wij werken enkel op afpraak zodat de wachttijden beperkt kunnen worden. Onze administratief bediende is elke ochtend aanwezig tussen 7h30 en 11h30. We vragen je zoveel mogelijk tussen deze uren te bellen voor het inplannen van afspraken en administratieve vragen, zodat de artsen niet te veel gestoord worden tijdens de raadplegingen. Wij proberen u altijd de dag zelf verder te helpen.

Voor niet-dringende administratieve vragen kan je ook mailen naar : huisartsenpraktijklinden@hotmail.comCORONAMAATREGELEN  !!!!!!


- U WACHT BUITEN OF IN DE AUTO TOT HET UW BEURT IS

- U KOMT ALLEEN , OF MET 1 BEGELEIDER

- U DRAAGT EEN MASKER

- BUGGY'S EN KOETSEN BLIJVEN BUITEN

- VERWITTIG TELEFONISCH INDIEN U TOCH PLOTS ZIEK BENT OF MOET HOESTEN  ( wij scheiden infektieuze pt van niet-infektieuze patiënten, dit voor uw en onze veiligheid)
Breng uw identiteitskaart  en eventueel een vignet van  uw mutualiteit   mee naar elke consultatie.Probeer de consultatie zelf zo weinig mogelijk te storen.    Onze secretaresse kan u al veel informatie geven of verder helpen. Als u toch de arts zelf wil spreken kijk dan goed op de consultatieagenda wanneer deze effektief aanwezig is zodat de andere artsen niet onnodig gestoord worden tijdens een  consultatie en wij alle zorg en aandacht kunnen hebben voor u als patiënt.

De verlofperioden vindt u onder de rubriek : nieuws

               breng altijd uw eID of ISI+ kaart mee