Raadplegingen

Huisartsenpraktijk Linden

Gemeentestraat  33   3210  Linden    016/25.17.42

Dr. DOMS H.

Dr. VAN BUCHEM

Dr. WISSELS J.

Dr. VAN ADORP

Dr. KINYENTAMA T.

  =         consultatie

VM

NM

A

VM

NM

A

VM

NM

A

VM

NM

A

VM

NM

A

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG


Op zaterdag is er een beurtrol en doet slechts  één arts  raadpleging. Dringende huisbezoeken kunnen we daarom niet zelf uitvoeren en zullen doorverwezen worden naar de wachtdienst. Om op consultatie te komen , bel je dan  best tussen 7h30 en 10h30 of maak online een afspraak.  Nadien zal doorverwezen worden naar de wachtdienst. Op zaterdag zijn we verplicht om weekendtarief te rekenen zoals op de wachtpost.


VM = voormiddag             NM = namiddag      A = avond         

Wij werken enkel op afpraak zodat de wachttijden beperkt kunnen worden. Onze administratief bediende is elke ochtend aanwezig tussen 7h30 en 11h30. We vragen je zoveel mogelijk tussen deze uren te bellen voor het inplannen van afspraken en administratieve vragen, zodat de artsen niet te veel gestoord worden tijdens de raadplegingen. Wij proberen u altijd de dag zelf verder te helpen.


Gelieve per persoon één afspraak vast te leggen.


Wanneer je denkt meer tijd nodig te hebben dan voorzien voor één afspraak ( pre-operatief onderzoek, kleine ingreep, gynaecologisch onderzoek, een moeilijk gesprek, een verzekeringsonderzoek, ...) vermeldt dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.


Kom op tijd op uw afspraak .  Spoedgevallen kunnen opgevangen worden, liefst na telefonische aanmelding.


We leveren  geen voorschriften af op telefonische aanvraag. Dit om een goede opvolging te verzekeren. We zorgen ervoor dat u tot de volgende controle voldoende voorschriften mee krijgt.


Breng uw identiteitskaart  en eventueel een vignet van  uw mutualiteit   mee naar elke consultatie.Probeer de consultatie zelf zo weinig mogelijk te storen.    Onze secretaresse kan u al veel informatie geven of verder helpen. Als u toch de arts zelf wil spreken kijk dan goed op de consultatieagenda wanneer deze effektief aanwezig is zodat de andere artsen niet onnodig gestoord worden tijdens een  consultatie en wij alle zorg en aandacht kunnen hebben voor u als patiënt.

De verlofperioden vindt u onder de rubriek : nieuws

               breng altijd uw eID of ISI+ kaart mee